Dag 10 – Lørdag 20 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

I dag har jeg sovet lenge, samt bare ligget i senga å sett på TV imens Hege har tatt seg av barna, det var ganske deilig 🙂

Sto opp og gikk ut og måkket bort snøen i oppkjørselen, var gjennomvåt av svette etterpå. Dro så ned på Spenst og spant i 45 minutter på sykkel, og fulge opp med 45 minutter med styrketrening i sal. Det var faktisk ganske tøft, jeg mener, jeg trenger jo styrke alene og løfter relativt tungt, men dette var tøft, veldig tøft! Ikke at jeg løftet så tungt men repetisjon etter repetisjon tar virkelig alt ut av deg, og for å ikke snakke om mekesyra… hehe ja jeg er helt ferdig nå, men det føles godt 🙂

Ser ut som at jeg har gått ned ca 5.5 Kg på disse 10 dagene, skal få nøyaktig data fra instruktøren min slik at informasjonen blir helt korrekt.

Nå er det snart tid for OL, vi tastes 🙂

//Stål

Legg inn en kommentar