Dag 12 – Mandag 22 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

Endelig mandag, har jobbet relativt lenge i dag på hjemmekontoret, har hatt både kone og barn hjemme. De små har vært syke, imens Hege skulle var på vei på jobb men valgte å snu pga. vær, vind og mye trafikk på E6. Det var vistnok mange biler som hadde kjørt ut i dag. Hege valgte derfor hjemmekontor idag, hvilket var hyggelig 🙂

Har fått målene mine fra Spenst:
Dato: 10.februar, Kg 120,7, fett % 28,4
Dato: 17.februar, Kg 116,6, fett % 27,2
Ny måling på onsdag!

I dag har jeg selfølgelig inntatt mine vanlige shaker, men har også spunnet i 45 minutter, samt styrketrent i 45 minutter med frivekter. Ble tilslutt jaget ut da klokka var 22:00 og de skulle stenge 😛

Imens jeg sitter er å skriver vinner vi GULL PÅ SPRINT STAFFETEN, HURRA! 😀 Nå skal jeg shake meg kvelds å slappe litt av. God natt folkens.

Sprintstaffet gull

Legg inn en kommentar