Dag 128 – Fredag 18 juni 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

Hei igjen folkens!

Dette er en merkedag, og derfor må jeg jo bare blogge litt om det. I dag var første gang siden 1998? jeg har vært under 100 Kg 😀 Etter sykkelturen var jeg 100.8 Kg, jeg spiste så en tallerken med hjemmelaget fiskegrateng, 3 knekkebrød og drakk 0.5L vann… Hvordan kan det ha seg at jeg går ned 1.5 Kg i løped av natten? Hvor blir det av disse kiloene? 🙂

 DSC_0916

 Syklet 51 Km i går, dvs fra Pepperstad – Vestby – Korsegården, Ås, Ski, over Leonardo Da Vinci broen til Ås, Kroer, Vestby Pepperstad. Det var relativt tøft tilbake da jeg hadde mot vind hele veien. Koset meg med VM i går, Frankrike fikk som de fortjente etter de lurte til seg VM ved handse mot Irland i kvalifiserings play-off, det var DEILIG! 😀 Via Mexico!

Det er sol ute, det er helg, kan det bli bedre? Ha en flott dag folkens!

 Pepperstad-Vestby-Korsegården-Ås-Ski-Ås-Kroer-Vestby-Pepperstad_51Km

Stengt for kommentarer.