Dag 15 – Torsdag 25 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

I dag har jeg endelig fått installert Windows 7 Pro på datamaskinen min, var litt problemer med finne riktig RAID driver, men det løste seg tilslutt.

Er foresten gressenkemann og har barnefri frem til søndag. Sondre er hos sin far, imens kona, Helene, Iselin og Anine på danskebåten i dag (København), de er mao på jentetur 🙂 Etter å ha kjørt dem på båten, dro jeg spontant innom en frisør og fikk den langehårete sveisen min klipt, så nå er det millitærkort 😀

Var å trente i dag sammen min gode venn Mikael. Han trener karate av typen Nanbudō. Det var veldig interesant, ganske å ulikt Shotokan Karate som jeg jeg blått belte i, startet med å spille fotball i ca 20-30 minutter, ble utrolig sliten, samt at jeg ble ganske svimmel pga manglende vekse i kroppen. Men karaten var morro. Fikk med meg staffetgullet til jentene hos Mikka, HURRA! Er nå hjemme, og skal spise TORSK 😀

Nå er snart mat, og OL, så ha en riktig god kveld folkens!

       Doshu

Grunnleggeren av Nanbudō, Yoshinao Nanbu

Legg inn en kommentar