Dag 2 – Fredag 12 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

Våknet med stivnakke og hodepine i dag, sikkert fordi jeg sov dårlig pga. manglende mat i kroppen. Fikk i meg kaffe, vann og kosterstatter (kald jordbær) og klarte å få løs nakken min i 12:00 tiden. Etter det har jeg vært helt fin. 🙂

Dro ned på Spenst kl 18:30 og trente ca 10-15 minutter “Stram opp” med gruppa før jeg sa adjø og dro inn i studioet for litt stryketrening. Fikk en god økt men kjenner godt at jeg trente rimelig hardt i går, så fikk ikke full effekt av alt. Slapp unna med biceps øvelsen da studioet stengte kl 20:00, fikk dog holde på til ca 20:10 😉

Dette går så det suser, er i god form, er ikke sulten men ganske tørst etter å ha trent hardt. Kan foresten rapportere følgende om de forskjellige kosterstatterene:

  • Jordbærpulver er best blandet med 4 dl kaldt vann.
  • Vaniljepulver er best blandet med 4 dl kaldt vann.
  • Sjokoladepulver skal være best blandet med 4 dl varmt vann (som kakao).
  • Grønnsakssuppe er helt ok med varmt vann

PS! Varmer du vannet bør det ikke være kokende, men ca 80 grader eller mindre.

Nå skal jeg spise litt suppe, se på OL og avslutte kvelden med “Band of Brothers” ep. 5.

band_of_brothers

Legg inn en kommentar