Dag 1 – Torsdag 11 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

Var ganske spent på dette, det første jeg tenkte på når jeg våknet var hvilken smak skal jeg smake på Siden vanilje har fått dårligst kritikk av andre så falt valget på den til frokost, tenkte det var best å starte med den som smaker værst også er det bare oppovertur resten av dagen, men det viste seg at vaniljen var ganske ok. Til lunch ble det en sjokolade med sjokosmak. Den hadde også fått dårlig kritikk men til min store overraskelse var den slettes ikke ille, den var dog heller ikke god, men fult spisbar.

16:30 på dagen dro jeg ned på Spenst og syklet sammen med gruppa i 45 minutter med Lisa Varmbo som innstruktør, det gikk helt greit, ble ganske anpusten men tror det ordner seg ganske raskt.

17:30 trente jeg styrke i 1 og 1/2 time, merket ingenting til at jeg ikke hadde spist den dagen annet enn litt pulver og en sjokolade… Hmm dette starter bra

Etter treningen lagde jeg meg suppe til middag, spilte litt “Dragon Age Orgins” på datamaskinen og gikk å la meg i senga sammen med kona og så en episode av “Band of Brothers” sammen med henne. Hadde litt ondt i hode, men drakk nok vann til at det ikke var nevneverdig plagsomt. Sovnet relativt raskt etter det.

Legg inn en kommentar