Dag 3 – Lørdag 13 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

Jeg sa i går at jeg skulle spise suppe og har sagt at suppa er OK varm, MEN… Suppa begynner å bli ganske så tøff å få ned må jeg si, kjenner at jeg blir litt kvalm av å bare tenke på den. Tviler på at jeg spiser noe mer av den 😛

Uansett… Dagen min har vært ok men tøff med tanke på at jeg har vært i 60 årsdag med masse mat rundt meg. Sto opp i dag og startet dagen med en halv varm “kakao”, dvs sjokoladepulver mikset med varmt vann, den var overraskende god, smaker som vanlig kakao. Til lunch ble det en halv sjokolade med sjokosmak, de er faktisk ikke så ille som folk skal ha det til. Kl 14:00 dro jeg, Hege, Helene, Iselin og Anine i 60 års dag til min stefar, herrefred det var mye god mat der, og jeg kunne ikke røre noe som helst 🙁 Må si at jeg har angret et par ganger i dag på at jeg ikke ventet til i morgen eller mandag med å starte denne kuren. Når alle spiste tapas av alle sorter måtte jeg trykke i meg en sjokolade med karamellsmak, ikke at den er så ille, den er faktisk bedre enn den med sjokosmak men i forhold til spanske kjøttboller eller baguetter med pesto var den rimelig trasig å tygge på, men jeg overlevde. Har ganske lyst på noe sikkelig mat nå, med hvis en svart mann kan bli president i USA så må jeg klare å ta av meg 15 Kg. YES WE CAN!

NB! Spiser jeg noe som helst så ødelegger det hele ketosefasen og jeg må starte på nytt 🙁

Fikk ikke sett BoB (Band of Brothers) i går, så tenker det blir en episode idag, ha en fin kveld folkens 🙂

kaiåge

Kai-Åge 60 år

Legg inn en kommentar