Dag 4 – Søndag 14 februar 2010
Publisert av Stål Hermo, Nyhetskategori: Nyheter

Etter en god natts søvn sto jeg opp relativt tidlig i dag. Smurte brødskiver til mine små og lot kona sove siden det var morsdag. Hadde planer om å la henne sove til 11 og lage henne frokost, men det klarte hun å spolere med å stå opp for tidlig, men fikk ihvertfall lagt henne et egg og kaffe så regner med at jeg gjore plikten min 🙂 Er ikke sulten, eller… Altså jeg er sulten, men mer på en slags “jeg-har-sluttet-å-røyke-og-har-lyst-på-en-røyk”, i dette tilfelle mat… Mao jeg føler et psykisk trang etter mat, ikke et fysisk.

Helene inviterte alle i familien med på 4H aketreff, var nydelig vær men det var ikke så kult å se folk kose seg med grilletpølse o.l. Har spilt en del dataspill i dag, og tenker ikke mat i det hele tatt når jeg spiller, mao dette beviser at trangen til mat kun er psykisk så lenge jeg får i meg kosterstatteren og vann. Til middag ble det vanilje, og fulte opp kvelds med sjokolade med sjokosmak, den er ganske så kjedelig.

Min tilstand akkurart nå: Helt ok men VIL HA MAT! 😀 Menhe… Får vel bare holde ut, er kun 3 og 1/2 uke igjen… Urk :-/

God kveld!

Oh… Glemte å si at jeg har gangsperre av en annen dimensjon i dag. Det er to dager siden jeg trente “Stram opp” sammen med gruppa, og tydeligvis brukte jeg muskler jeg aldri har brukt før, så jeg er bare så utrolig stiv og støl i beina at jeg vet ikke hva 😛 Oh well, no pain, no gain!

//Stål

1 Kommentar til “Dag 4 – Søndag 14 februar 2010”

  1. Tor-Arne:

    hehehe gangsperre har jeg og. big time:-p

    men som en befal sa til meg i militæret: “smerte er en illusjon, en illusjon er en drøm og en drøm er godt”
    Konklusjonen herfra er at smerte er godt :-p

    Kjenner og en psykisk trang til mat men ikke fysisk. Easylife kuren er virkelig en vidunderkur. 5 kg borte siden torsdags morgen:-):-):-). Delmål 1 nærmer seg med stormskritt 😀

Legg inn en kommentar