Info vedr Get HDI bokser
Publisert av Christian Nybråten, Nyhetskategori: Nyheter

Get beklager at arbeidet med HDI boksene, utskifting av strømadapter, ikke ble ferdigstilt som planlagt torsdag 19/8.

Get vil sørge for at absolutt alle som ikke har fått besøk enda vil få dette mandag 23/8. Get vil komme på ettermiddagen og kvelden.

Forsinkelsen skyldes at mange ikke hadde klargjort og at arbeidet derfor tok lengre tid enn ventet.

2 Kommentarer til “Info vedr Get HDI bokser”

  1. K.Meilænder:

    Hva er det vi skal klargjøre?? Og hvordan?? Det hadde vært fint om de også ga beskjed at de ikke rakk alle kundene torsdag så vi slapp å vente i mange timer. Jeg hadde også en avtale i Oslo kl 16:oo som jeg måtte avlyse for jeg ventet på rep. f/GET.

  2. Glenn Inghelm:

    Teknikeren trenger å komme til boksen, kunne trekke ut kablene fra denne slik at strømadapteret i boksen kan skiftes. Det er derfor en fordel om dere som vil få besøk av en tekniker mandag har anledning til å klargjøre slik at det er så enkelt som mulig for teknikeren å gjennomføre dette. For eksempel å rydde plass slik at boksen blir lett tilgjengelig å ta ut fra der den står plassert.

    Når slike forsinkelser oppstår er det selvfølgelig utrolig kjedelig for de som har gjort grep for å holde seg hjemme. Vi melder dette videre til Get med oppfordring at de for fremtiden benytter de systemer de har for å informere kunden om eventuelle utfordringer med avtalt/varslet oppmøte.

Legg inn en kommentar