KONKURRANSE: Vinn spennende premie fra Get!
Publisert av Christian Nybråten, Nyhetskategori: Nyheter

Kampanjen hvor du kunne vinne en premie er nå avsluttet. Vinneren vil kåres her på hjemmesidene senest 10.12. Det er selvfølgelig fortsatt mulig å melde deg på eFaktura og AvtaleGiro, enten via våre hjemmesider ved å bruke lenken under, eller via nettbanken din.

Med eFaktura og AvtaleGiro slipper du blant annet å taste KID’en ved betaling, og fakturaen vil ligge tilgjengelig i nettbanken din. Samtidig er du med på å spare miljøet, og Pepperstad.net for kostnader – miljø og kostnader som kommer nettopp DEG til gode!

KLIKK HER – VI HJELPER DEG SÅ DU TRYGT OG ENKELT KAN MELDE DEG PÅ!


ALLE som har meldt seg på eFaktura og/eller AvtaleGiro innen 1.12.2010 (med Pepperstad.net) er med i trekningen av en spennende premie fra Get!

VINNEREN kan fritt velge mellom en av følgende premier:

Vinneren kåres 10.12. Meld deg på nyhetsbrevet så blir du varslet når vinneren trekkes!

Innmeldingen må selvfølgelig gjelde for fakturaer fra Pepperstad.net. For de av dere som har tilleggstjenester fra Get så faktureres tilleggstjenestene direkte fra Get, og ikke via Pepperstad.net. Dere mottar allikevel fakturaer vedrørende medlemskontingent og den kollektive avtalen fra Pepperstad.net

Husk at Pepperstad.net arbeider for deg som medlem. Ved at du tar i bruk eFaktura og/eller AvtaleGiro sparer vi kostnader. Disse kostnadsbesparelsene kommer DEG til gode!

Du kan også melde deg på via nettbanken din. På fakturaen du mottok i høst står det en eFaktura referanse (husk at du må melde deg på fakturautstederen SpareBank1 Medlemsnett). Dersom du har betalt regningen, via nettbanken, skal du også ha fått ett forslag om å inngå avtale med oss der.

Les mer om eFaktura og AvtaleGiro med Pepperstad.net her!

2 Kommentarer til “KONKURRANSE: Vinn spennende premie fra Get!”

 1. Henrik Nesheim:

  Hei! Er dette en annen løsning enn den som var tilgjengelig i våres? Jeg har allerede begge ting på plass, men de virker åpenbart ikke i fht pepperstad.net sine utsendelser. Har det skjedd noe nytt nylig? Hilsen Henrik

 2. Glenn Inghelm:

  Hei,

  For de av dere som benytter tilleggstjenester fra Get så mottar dere i dag en egen faktura for disse tilleggstjenestene direkte fra Get. Get tilbyr for de fakturaer de sender ut også slike tjenester.

  Fra oktober 2010 tilbyr nå også Pepperstad.net faktura og betaling via eFaktura og AvtaleGiro! Dette gjelder de fakturaer du mottar fra Pepperstad.net for Medlemskontingent og den kollektive avtalen for Get.

  Denne kampanjen gjelder Pepperstad.net fakturaene.

  🙂 Glenn

Legg inn en kommentar